Parkeren op Weeze aiport

Er zijn meerdere parkeerterreinen aanwezig waar u uw auto kunt parkeren al vanaf 8 euro per dag.

meer info

Auto huren Weeze airport

Op de luchthaven zijn alle grote autoverhuur-
bedrijven aanwezig waaronder Avis, Europcar, Hertz en Sixt. Klik op meer info voor aanvullende informatie.

meer info

Weeze Düsseldorf airport

pic

Deze luchthaven, dat vroeger een militair vliegveld was, is vooral bekend vanwege de vaak goedkope vluchten met prijsvechters. Er is een uitgebreid Europees netwerk naar vooral grote steden en vakantiebestemmingen. Er zijn ook een aantal bestemmingen buiten Europa, zoals Marokko en Kaapverdië. De meeste vluchten die hier aankomen en vertrekken worden uitgevoerd door Ierse prijsvechter Ryanair. Ryanair biedt vaak tegen zeer aantrekkelijke tarieven tickets aan naar steden zoals Barcelona, Budapest en Riga, maar bijvoorbeeld ook naar toeristische bestemmingen in Cyprus, Spanje en Italë. Heeft u ook een hotel nodig voor uw aanstaande trip, kijk dan voor hotels Weeze aiport

Parkeren en bereikbaarheid

De luchthaven is het beste te bereiken met de auto, aangezien het redelijk afgelegen ligt is het per openbaar vervoer moeilijker bereikbaar. Weeze Düsseldorf airport beschikt over voldoende parkeerplaatsen, zowel dichtbij de terminal als iets verder weg. De plekken die verder van de terminal liggen zijn uiteraard ook goedkoper, zo parkeert u hier 3 volle dagen voor 36 euro en een volle week voor 45 euro. Op het pakeerterrein voor de terminal liggen de prijzen iets hoger, maar voor mensen die minder valide zijn is dit wel aan te raden. Prijzen hier zijn 54 euro voor 3 volle dagen en 70 euro voor een hele week. Kijk voor meer informatie op de pagina van parkeren op Weeze airport.
De afstand tot de luchthaven is sterk afhankelijk van waar u woont maar vanaf de meeste plaatsen in België is Weeze airport binnen twee uur bereikbaar. Hieronder volgt een overzicht met de aftand naar de luchthaven vanaf enkele grote steden met de daarbij behorende reistijd:
  • Vanaf Genk 114 km in 1 uur en 21 minuten
  • Vanaf Luik 146 km in 1 uur en 36 minuten
  • Vanaf Antwerpen 163 km in 1 uur en 49 minuten
  • Vanaf Brussel 213 km in 2 uur en 12 minuten
  • Vanaf Gent 218 km in 2 uur en 19 minuten

    Goedkope tickets Weeze airport

    Op de luchthavens zijn verschillende prijsvechters gevestigd, waardoor je vaak voor onder de honderd euro al een retourtje binnen Europa kunt bemachtigen. Op Dusseldorf Weeze airport zijn dit onder andere Ryanair en het Nederlandse Transavia.com. Dusseldorf Weeze heeft een uitgebreid Europees netwerk, met vooral grote steden en vakantiebestemmingen in Europa en soms net daarbuiten zoals Marokko en Egypte.